torstai 22. lokakuuta 2015

Ei ole erikseen juurikaan "hyvää" tai "huonoa" muslimia.

Ei ainakaan näissä Lähi-idän maissa, näillä on jonkinlainen rähinägeeni ihan veren perintönä. Keksivät vain itselleen luonteeseensa sopivan maailmanopin ja ideologian eli ISLAMIN.Niinkuin kaikki kansakunnat kehittävät itselleen sopivan uskonnon/ elämäntavan.

Tilastollisesti kaikki ovat samaa väkivaltaista rähinäporukkaa. Aina rähinä päällä. Jollain hetkellä vainottu itkutarinoiva "hyvä muslimi" kääntyy yleistilanteen muuttuessa silmänräpäyksessä muita vainoaviksi "huonoksi muslimiksi". Minkään tilasto tai muunkaan tieteen osoitettavissa olevaa eroa näillä ei ole.


Nykypolittiikka on siis se Euroopassa, että otetaan aina kunakin hetkenä se häviöllä oleva porukka Eurooppaan ja vain näiden siivellä kulkevia sosiaalietuussotureita!!!!! Tänään ISISIä pakenevat, huomenna ISIS sotilaat, järjestöjähän siellä riittää ja kaikki ovat suurinpiirtein sodassa keskenään "rauhanuskonnon" perinteitä kunnioittaen.

Eurooppa täyttyy ählämeistä. Edellisiä ei palauteta ählämimaihinsa vaikka vainotuista tuli vainoajia.

Täällä ne jatkavat rähinöintiään ja keksivät uusiakin viholliskuvia, kantaväestö kaivautukoot perunakellareihin.


Ikuinen rähinä ja Show Goes On ählämeillä omilla Rooman valtakunnalta aikoinaan valloitetuilta maillaan. Yhteen maahan kun tulee sotauupumus, niin seuraava jo liekehtii!!!!! Kaikki vuorollaan Eurooppaan??????

Jokainen ählämi voi "radikalisoitua" ihan omia aikojaan tietyllä todennäköisyydellä ja matemaattisella varmuudella ihan samoin kuin vaikka radioaktiivisen ytimen hajoaminen, riippumatta "kototuksesta" tai mistään ympäristön ominaisuuksista.´

Sama rähinä jatkunut toistatuhatta vuotta sielläpäin. Ei pitäisi olla uutta nähtävää, ei varsinkaan ottaa yhtään ählämiä Euroopppaan.

Hajaantukaa!!! NOthing new, Nothing to see.

VAIN IKUINEN evig ÄHLÄMIRÄHINÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti