torstai 22. lokakuuta 2015

Ruotsi aikoo TUHOTA ITSENSÄ ja kulkea katkeran tien LOPPUUN ASTI

Tätä kirjoitettaessa Ruotsiin saapuu/ tunkee/ otetaan vastaan jo lähes 2000 lähinnä nuorta ählämimiestä PÄIVÄSSÄ. Surrealistista.

Aivan kuten natsi-Saksan Berliini 1945, täysi PERIKATO. Valittu tie kuljetaan LOPPUUN ASTI - viimeisetkin reservit käytetään valitun tien pönkittämiseen ja taisteluun vääjäämätöntä loppukatastrofia viivyttäen.

Tällainen totalitaarinen, johonkin aatteeseen hirttäytynyt organisaatio tai kansakunta (Neuvostoliitto, natsi-Saksa, nyky-Ruotsi jne.)  Yrittää pysyä hengissä viimeiseen hengenvetoon. Se on organisaatioiden lainalaisuuksia.

Mamutuksen ja matuvirran stoppaaminenhan todistaisi, että valittu linja oli väärä alun alkaenkin.

Sitähän ei suvaitsevainen Ruotsi tieteenkään voi myöntää,viellä vähemmän, kun näin todistettaisiin Ruotsidemokraattien ja "nuivien" olleen oikeassa jo 30 vuotta eli siis perusteellisen PERIKADON kautta on kuljettava harjoitetun politiikan muuttamiseksi.

Seuraavaksi Ruottissa varmastikin jo säädetään pakkolaki, että mamuja/matuja pakkoasutetaan kantaruotslaisten koteihin, kaikki isommat tilat kuten urheiluhallit, teatterit ym. täytetään näillä. Kaikki kynnelle kykenevät svedut pakotetaan töihin mamukeskuksiin. Varmaan koululaisetkin valjastetaan mamuoperaatioihin. Vähän niingö Hitler viimeisessä kuvassaan siunasi lapset taisteluun Berliiinin puolustamiseksi. Verot korotetaan vaikka 100 prossaan ja velkaa otetaan niin paljon kuin saadaan ennen luottokelpoisuuden menetystä.

MIKÄÄN KUVITELTAVISSA OLEVA UHRAUS EI OLE LIIAN SUURI!!!!

Kun rajallisten resurssien pienessä maassa se vääjäämötön rommaus tulee, niin silloin mamuttajat katoavat yön yli kuin hyttyset ja hieakka saharaan kuten natsitkin Saksasta mainittuna vuonna 1945.

Kukaan ei kuulusteluissa tunnustautunut natsiksi tai heitä sympatiseeraaviksi.

Ruotsin loppuselvityksessa kukaan ei tunnustaudu entiseksi mamuttajaksi ja vastuulliseksi aiheutetusta pitkälti peruuttamattomasta tuhosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti